Groepsarrangementen

Met een groep collega’s, vrienden of familie naar Cnossen Leekstermeer voor een onvergetelijke dag? Dat kan! Er is voor elk wat wils door de opzet van de groepsarrangementen. Bruiloft, personeelsfeest, reünie, familiedag, kinderfeestje of een ander feestje? Wij regelen het voor je.

Lunch, borrel of diner

De lunch- borrel of dinerarrangementen zijn geschikt voor gezelschappen van 20 t/m 110 personen. We hebben een aantal standaard arrangementen, maar je kunt deze arrangementen naar wens aanpassen. We denken graag met je mee.

Bruiloft

Bij Cnossen Leekstermeer kun je trouwen aan het water. De mooie omgeving het unieke uitzicht over het meer maken de herinneringen aan deze bijzondere dag nóg mooier. De hele locatie staat tot jullie beschikking en in de omgeving kan je prachtige foto’s maken. De indeling kun je zelf naar wens aanpassen.

Overnachten met een groep

Wil je blijven slapen? Ook dat is mogelijk. We hebben een groepskampeerterrein, chalets en Glamping tenten.

Watersport activiteiten

Zoek je een leuke activiteit voor een teamuitje, een familiedag of een vriendendag, of welke groep dan ook? Ga voor actie en avontuur op het water. Je kunt verschillende watersporten proberen zoals leren zeilen en/of surfen of een vaar- en wandeltocht doen. Ook hebben we allerlei teambuilding activiteiten.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met een groep? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw groepsarrangement.