Voor de ouders / verzorgers.

Brengen en ophalen.

Zondag om 13.00 uur is de aanvang van het Water Adventure Camp. Kinderen en ouders maken dan onder het genot van een drankje kennis met de begeleiding en het kamp. We verzamelen om 13.00 uur bij het WAC terrein. Er zal iemand bij de slagboom staan om jullie hier naartoe te begeleiden. Om circa 13.30 uur gaat het programma van start. Woensdag om 12.00 uur ben je als ouder van harte welkom bij de gezamenlijke afsluiting.

Persoonsgegevens formulier.

In de bevestiging e-mail van het Water Adventure Camp zal de deelnemer een persoonsgegevens formulier ontvangen. Dit formulier heeft betrekking tot belangrijke informatie in geval van nood, medicatie, dieëten, fysieke problemen en dergelijke. Wij vragen u deze uit te printen, in te vullen en mee te nemen bij aankomst. Indien er speciale dieetwensen zijn dan ontvangen wij deze graag uiterlijk een week van te voren per mail.

Onvoorziene kosten.

Als er sprake is van onverwachte kosten, zoals een doktersbezoek. Dan kan er in overleg met de ouders een voorschot gedaan worden door Cnossen Leekstermeer. Dit zal later worden verrekend.

Grenzen.

Om het Water Adventure Camp zo leuk mogelijk te maken mag veel. De begeleiding zal tijdens het kamp duidelijk aangeven als er iets voorkomt wat te ver gaat. Wel zijn er zeer duidelijke regels voor het gebruik van alcohol, drugs en roken.

Alcohol en drugs.

Gedurende het Water Adventure Camp is zowel het nuttigen van alcohol als drugsgebruik, in welke vorm dan ook, NIET toegestaan. Mocht er toch alcohol genuttigd worden is uitsluiting van het kamp mogelijk. Ook zullen de ouders hier per direct over worden ingelicht. Indien het gaat om drugsgebruik, zal er geen overleg plaatsvinden en zal je per direct uitsluiting krijgen voor het kamp.

Wijzigingen.

Mochten er wijzigingen plaatsvinden (zoals familieproblemen of ziekte), horen we dit graag zo spoedig mogelijk.

Groepsgrootte.

De groepsgrootte zal variëren van vier tot vijftien deelnemers per Water Adventure Camp. Er wordt veel in teamverband gewerkt, wat er voor zorgt dat de kinderen elkaar snel leren kennen. Het kan voorkomen dat er niet genoeg deelnemers zijn. Je hoort dit dan uiterlijk één week van tevoren. Hou je e-mail dus goed in de gaten! In overleg kan er deel genomen worden aan een andere week of volgt restitutie.

Zakgeld.

Zakgeld is leuk, maar niet persé nodig (maximaal 15,-). In het paviljoen kunnen er ijsjes, snacks, frisdrank, ansichtkaarten, WAC petten en WAC armbandjes worden gekocht. Er is geen gelegenheid om te gaan winkelen.

Waardevolle spullen.

Het meebrengen van (waardevolle) spullen is geheel op eigen risico.

Bij slecht weer

Regen is voor ons geen probleem. We varen alleen niet uit als de wind te sterk is of er onweer in de lucht hangt. In het paviljoen wordt het weer nauwlettend in de gaten gehouden. Gelukkig zijn wij hierop voorbereid en kunnen wij indien nodig alternatieve activiteiten bieden. Door de opzet van het Water Adventure Camp zijn wij flexibel in wat we wanneer gaan doen.