Contact.

Heb je vragen, wijzigingen of wil je meer informatie? Bel of mail dan gerust.

Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Over Cnossen Leekstermeer  

Je rijdt op een weg dwars door het pure Drentse land. Water links en water rechts, je komt bijna niemand tegen en niets verraadt waar je straks terechtkomt. Maar als je er bent, dan ben je écht ergens. Midden in de ruige, onontdekte natuur van de Drenthe Onlanden, direct aan water van het Leekstermeer vind je het unieke vakantiepark Cnossen Leekstermeer.

Eén ding is zeker: hier maak je herinneringen voor de rest van je leven.

Alles is hier net even anders dan je gewend bent, mede door de contrasten die je hier vindt; groot comfort in een pure, rauwe omgeving. Midden in de natuur, met de stad Groningen aan de overkant van het meer. Een gevoel van exclusiviteit, maar met de nuchtere Drentse houding. Kom je voor rust, avontuur of actie? Maakt niet uit, want het kan allemaal. De ongedwongen sfeer maakt het voor iedereen een fijne plek om te verblijven; simpel weg omdat niets moet en alles mag.

Van vader op zoon: een familiebedrijf

Cnossen Leekstermeer is een echt familiebedrijf. Al 3 generaties lang wordt het doorgegeven van vader op zoon. De geschiedenis begint bij opa Piet, de volgende eigenaar was Chris en nu staan Cas en Jelle, zoons van Chris, aan het roer, samen met Floor, de vrouw van Jelle. Leuk verhaal, Floor ging al vanaf haar 7jaar op vakantie naar Cnossen Leekstermeer.

Floor: “Kamperen, genieten, bootje varen… De droomvakantie van veel kinderen Het is hier een fijne plek, waar je je thuis voelt en waar je ieder jaar weer onwijs veel zin in hebt. Toen ik 10 of 11 was kreeg ik de vraag kreeg: wat wil je later worden? Ik wist toen al zeker: ik wil een Cnossen worden. En dat is gelukt!”

Over de toekomst hoeven Cas, Jelle en Floor zich geen zorgen te maken. Ook hun kids houden van het leven op het vakantiepark. Ook zij vinden het leuk om te helpen en klusjes te doen op en rondom op het park.

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van het Paviljoen? In de gang van ons paviljoen vind je allerlei oude foto’s. Leuk om eens te bekijken!

We hopen je snel te zien!