Camping aan het Leekstermeer

Zoek en Boek
Boeken via plattegrond

Een camping in Drenthe, direct aan het water van het Leekstermeer. De skyline van de stad Groningen zie je liggen aan de overkant van het meer. Kortom: de perfecte locatie om te kamperen. Of je nou van rust houdt of van avontuur, bij Cnossen Leekstermeer vindt je beide.

Ruime kampeerplaatsen met schaduw en privacy

Onze camping op het vakantiepark is uniek vanwege de ruime opzet. De camping ligt direct aan het water en op de ongeveer zestien hectare vind je 110 kampeerplekken. Dit zijn dan ook stuk voor stuk grote plekken, variërend van 125 tot 175m2. Door het vele groen en de natuurlijke afscheidingen heb je bovendien veel privacy. De struiken en bomen zorgen op zonnige dagen ook nog eens voor een aangename schaduw. Ondanks het natuurlijke karakter en de robuuste waterrijke Onlanden die u er aantreft, heeft de camping alle luxe die je kunt wensen.

Faciliteiten

Het vakantiepark beschikt over een comfortabel en hygiënisch sanitair gebouw en iedere kampeerplek is bovendien voorzien van eigen watertapkraan, waterafvoer en 16 Ampère elektra. Er is snel en gratis WIFI op iedere plek. Daarnaast kan je gebruik maken van het paviljoen waar onze chef-kok de lekkerste maaltijden voor je bereidt.

De camping is geopend vanaf 28 maart tot 1 november 2024.

Zoek en Boek