Camping aan het Leekstermeer

Een camping in Drenthe, direct aan het water van het Leekstermeer. De skyline van de stad Groningen zie je liggen vanaf ons strand, Kortom: de perfecte locatie om te kamperen. Of je nou van rust houdt of van avontuur, bij Cnossen Leekstermeer vind je beide.

Ruime kampeerplaatsen met schaduw en privacy

Onze camping op het vakantiepark is uniek vanwege de ruime opzet. De camping ligt direct aan het water en op de ongeveer zestien hectare vind je 110 kampeerplekken. Dit zijn dan ook stuk voor stuk grote plekken, variërend van 125 tot 175 vierkante meter. Door het vele groen en de natuurlijke afscheidingen heb je bovendien altijd veel privacy. De struiken en bomen zorgen op zonnige dagen ook nog eens voor een aangename schaduw. Ondanks het natuurlijke karakter en de robuuste waterrijke Onlanden die u er aantreft, heeft de camping alle luxe die je kunt wensen.

Faciliteiten

Het vakantiepark beschikt over een comfortabel en hygiënisch sanitair gebouw en iedere kampeerplek is bovendien voorzien van eigen watertapkraan, waterafvoer en 16 Ampère elektra. Daarnaast kan je gebruik maken van het restaurant waar onze chef-kok de lekkerste maaltijden voor je bereidt.

De camping is geopend vanaf 1 april tot 1 november.

Zoek en Boek