Het Water Adventure Camp – praktische informatie

De vierdaagse kampen vinden wekelijks plaats in de vakantieweken van juli en augustus. De aankomst is op zondag vanaf 13.00 uur en het vertrek op woensdag om 12.00 uur. Het gehele kamp wordt op een professionele manier begeleid door enthousiaste jongeren.

Overnachten.

De deelnemers slapen in Safari tenten op het GroepsNatuurKampeerterrein, circa zes personen per Safari tent. Jongens bij jongens en meisjes bij meisjes, rekening houdend met de verschillende leeftijden. De begeleiding slaapt in onze eigen tenten naast de deelnemers. Tevens is er een overdekte shelter en sanitair gebouw aanwezig. De kampvuurplaats ligt op loopafstand van het kamp.

Activiteiten.

Het hoofddoel is natuurlijk lekker veel watersporten, daarom krijgen de deelnemers dagelijks minimaal vijf uur zeil-, en/of windsurfles. Zeilen doen we in Laser Pico’s, Valken en soms in een Optimist. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd op en rondom het water. Kanoën, SUP en vlottenbouwen, alles is in huis!  Elke dag wordt afgesloten met een kampvuur en misschien slapen we zelfs wel een keer op het water! Tussen de activiteiten door heb je tijd om iets voor jezelf te doen.

Maaltijden.

Er wordt gezamenlijk ontbeten met vers brood, verschillend zoet & hartig beleg en voldoende drinken. Maaltijden worden bereid door onze chef-kok en gezamenlijk genuttigd onder de overdekte shelter. Naast de maaltijden wordt er ruimschoots water, limonade, thee en fruit uitgedeeld. De begeleiding ziet er op toe dat de deelnemers voldoende vocht binnen krijgen.

Leuk nieuwtje!
De afwas wordt gedaan door medewerkers van de spoelkeuken. Zo houden jullie meer tijd over voor de leuke dingen!