Het WAC.

De vierdaagse kampen vinden wekelijks plaats in de maanden Juli en Augustus. Aankomst zondag vanaf 13.00 uur en vertrek op woensdag om 12.00 uur. Het gehele kamp wordt op een professionele manier begeleid door enthousiaste jongeren.

Overnachten.

De deelnemers slapen in Safari tenten op het GroepsNatuurKampeerterrein, circa zes personen per Safari tent. Jongens bij jongens en meisjes bij meisjes, rekening houdend met de verschillende leeftijden. De begeleiding slaapt in een eigen tenten op het GroepsNatuurKampeerterrein. Tevens is er een overdekte shelter, chill out tent en toiletgebouw aanwezig. De kampvuurplaats ligt op loopafstand van het kamp.

Activiteiten.

Dagelijks krijg je minimaal vijf uur zeil-, en of windsurfles. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd op en rondom het water. Elke dag wordt afgesloten met een kampvuur. Tussen de activiteiten door heb je tijd om iets voor jezelf te doen.

Maaltijden.

Er wordt gezamenlijk ontbeten met vers brood, verschillend zoet / hartig beleg en voldoende drinken. Maaltijden worden bereidt door onze chef-kok en gezamenlijk genuttigd onder de overdekte shelter. Naast de maaltijden wordt er ruimschoots limonade, thee en fruit uitgedeeld. De begeleiding ziet er op toe dat de deelnemers voldoende vocht binnen krijgen.

Leuk nieuwtje!
De afwas wordt gedaan door medewerkers van de spoelkeuken. Zo houden jullie meer tijd over voor de leuke dingen!