Bootverhuur

Het Leekstermeer ligt op de grens van Drenthe en Groningen. Wil je het Leekstermeer écht ontdekken? Huur dan een boot. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een zeilboot, een fluisterboot, roeiboot en we hebben kano’s en windsurfplanken. Heb je een eigen boot? Er is genoeg ruimte in onze jachthaven. 

Zoek en Boek

 

ZORGELOOS OP HET WATER

Een boot huren bij Cnossen Leekstermeer in tijden van corona.

 • Wij vragen u de 1.5 meter afstand te bewaren en niet te komen wanneer u verkoudheidsklachten heeft. *boot kan gratis geannuleerd worden.
 • We verhuren de boot aan max. 2 personen of één gezin/huishouden.
 • Varen kan met een minimum van 2 uur.
 • Varen kan op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 9 – 20 uur. Maandag t/m donderdag tussen 9 en 18 uur. Juli en augustus dagelijks tussen 9 en 21 uur.
 • Reserveren en betalen doe je vooraf via IDEAL of met je huurtegoed.
 • Huurtegoed is online aan te schaffen en te gebruiken.
 • Vergeet niet om vooraf thuis naar de wc te gaan, ons sanitair is gesloten tot 1 juli.
 • In de boot ligt een instructie hoe de boot werkt en een vaarkaart.
 • Bij terugkomst zullen wij de boot desinfecteren, bij afvaart kunt u dit zelf ook nog doen.
 • Tegen een meerprijs van 9,95 euro per persoon zorgen wij voor een goed gevulde borrelbox met heerlijke hapjes en één drankje naar keuze.
 • Je meldt je met één persoon bij de receptie of de bootverhuurder en daar checken we je in.
 • Per bootreservering minimaal één persoon boven de 18 jaar
 • Wij behouden ons het recht om de reservering te annuleren, wanneer wij het niet vertrouwen.
 • Wij verhuren nog geen wetsuits.

Met het huren van deze boot verklaart u akkoord te gaan met bovenstaande regels.

Ons restaurant is vanaf 1 juni dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Onze cafetaria in de weekenden geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Wij willen jullie vragen om met maximaal één persoon de cafetaria in te gaan. Voorafgaand aan de vaartocht kunnen hier dranken en snacks gekocht worden. Daarnaast bieden wij een borrelbox aan om mee te nemen op het water. Deze kost 9,95 euro per persoon en is inclusief één drankje naar keuze.

Wist je dat wij tegenwoordig ook leuke cadeaubonnen verkopen van al onze arrangementen?

Klik hier voor onze cadeaubonnen webshop.

Boot huren bij het Leekstermeer

Lekker uitwaaien, het gevecht met de wind aangaan of er gezellig met z’n tweeën er op uit? Met vrienden, familie of collega’s iets actiefs ondernemen? Of je nu kiest voor actie, snelheid of juist voor ontspanning: varend op het water ben je er even helemaal uit. Cnossen Leekstermeer heeft een verhuurvloot die bestaat uit diverse zeilboten, elektraboten, motorboten, roeiboten, kano’s en windsurfplanken te huur. Ook hebben we verschillende vaarkaarten.

Jachthaven in de buurt van Drenthe en Groningen

Jachthaven Cnossen Leekstermeer heeft een centrale ligging. Door de uitstekende waterverbindingen zit je snel op de doorgaande vaarroutes met bestemmingen als de Friese meren, de Waddenkust en de stad Groningen. Ideaal voor een tussenstop, vakantie of als vast vertrekpunt voor jouw vaartochten.

Groepsarrangementen

Liever een combinatie van watersport en horeca? Er is veel mogelijk met onze groepsarrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een zonnige lunch op het vernieuwde dakterras met aansluitend een tocht over het Leekstermeer in de ‘Ketjil’, een elektrische sloep voor 12 personen. Of een uitgebreid dinerbuffet dat voor je klaar staat zodra je van het water komt.

Het huren van een boot is mogelijk vanaf goede vrijdag tot en met de herfstvakantie, gedurende zeven dagen per week.

 

Informatie groepsarrangementen