Bootverhuur

Het Leekstermeer ligt op de grens van Drenthe en Groningen. Wil je het Leekstermeer écht ontdekken? Huur dan een boot. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een zeilboot, een fluisterboot, roeiboot en we hebben kano’s en windsurfplanken. Heb je een eigen boot? Er is genoeg ruimte in onze jachthaven. 

Zoek en Boek

Boot huren bij het Leekstermeer

Lekker uitwaaien, het gevecht met de wind aangaan of er gezellig met z’n tweeën er op uit? Met vrienden, familie of collega’s iets actiefs ondernemen? Of je nu kiest voor actie, snelheid of juist voor ontspanning: varend op het water ben je er even helemaal uit. Cnossen Leekstermeer heeft een verhuurvloot die bestaat uit diverse zeilboten, elektraboten, motorboten, roeiboten, kano’s en windsurfplanken te huur. Ook hebben we verschillende vaarkaarten.

Jachthaven in de buurt van Drenthe en Groningen

Jachthaven Cnossen Leekstermeer heeft een centrale ligging. Door de uitstekende waterverbindingen zit je snel op de doorgaande vaarroutes met bestemmingen als de Friese meren, de Waddenkust en de stad Groningen. Ideaal voor een tussenstop, vakantie of als vast vertrekpunt voor jouw vaartochten.

Groepsarrangementen

Liever een combinatie van watersport en horeca? Er is veel mogelijk met onze groepsarrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een zonnige lunch op het vernieuwde dakterras met aansluitend een tocht over het Leekstermeer in de ‘Ketjil’, een elektrische sloep voor 12 personen. Of een uitgebreid dinerbuffet dat voor je klaar staat zodra je van het water komt.

Het huren van een boot is mogelijk vanaf goede vrijdag tot en met de herfstvakantie, gedurende zeven dagen per week.

 

Informatie groepsarrangementen