Bootverhuur

Lekker uitwaaien, het gevecht met de wind aangaan of er gezellig met z’n tweeën op uit? Met vrienden, familie of collega’s iets actiefs ondernemen? Of je nu kiest voor actie, snelheid of juist voor ontspanning: varend op het water ben je er even helemaal uit. Cnossen Leekstermeer heeft een verhuurvloot die bestaat uit diverse zeilboten, elektraboten, motorboten, roeiboten, kano’s, windsurfplanken en SUP boards te huur. Ook hebben we verschillende vaarkaarten. Heb je een eigen boot? Er is genoeg ruimte in onze jachthaven.

De bootverhuur is vanaf 1 april open. Reserveer en betaal direct en voorkom lange wachtrijen.

 

Reserveer hier

 

Gezellig picknicken op de boot?

Voorafgaand aan de vaartocht kan er in de cafetaria nog een drankje en/of snacks gekocht worden. Wil je langer varen? Dan is het heerlijk om een borrelbox mee te nemen op het water.

De borrelbox (vanaf 2 pers.) bestaat uit: Groninger blaarkopkaas, Groninger droge worst, nootjes, chips, Abrahamsmosterd, muffin en 2 drankjes naar keuze.

Jachthaven in de buurt van Drenthe en Groningen

Jachthaven Cnossen Leekstermeer heeft een centrale ligging. Door de uitstekende waterverbindingen zit je snel op de doorgaande vaarroutes met bestemmingen als de Friese meren, de Waddenkust en de stad Groningen. Ideaal voor een tussenstop, vakantie of als vast vertrekpunt voor jouw vaartochten.

Groepsarrangementen

Liever een combinatie van watersport en horeca? Er is veel mogelijk met onze groepsarrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een zonnige lunch op het dakterras met aansluitend een tocht over het Leekstermeer in de ‘Ketjil’, een elektrische sloep voor 12 personen. Of een uitgebreid diner dat voor je klaar staat zodra je van het water komt.