Groepskamperen.

Familieweekend? Vriendenweekend? Teamuitje? Met een grote groep kamperen is superleuk om te doen. Bij Cnossen Leekstermeer kan je met een kleine of grote groep kamperen op onze camping. Op het groepskampeerterrein kun je met 10 tot 110 personen terecht.

Kamperen met een groep in Drenthe 

Op ons groepskampeerterrein zit je midden in de natuurlijke omgeving van Drenthe. Het terrein met de naam ‘Jarden’ is een ruim terrein met water en elektra aansluiting. Je vindt hier ook een volleybal-/sportveld, shelter, kampvuurplaats en speelnatuur. Heb je zelf geen tent, caravan of camper? Geen probleem! We verhuren tenten waarin je met 8 personen inclusief bagage kunt verblijven. Perfect voor groepen dus.

Er is zoveel te doen

Naast het groepskampeerterrein is er nog veel meer te ontdekken in de mooie omgeving. Ga bijvoorbeeld de natuur van de Onlanden in om te wandelen of te fietsen. Hou je van actie en avontuur? Dan kun je terecht bij ons watersportcentrum. Ook is het mogelijk om met z’n allen een boot te huren. In ons sfeervolle paviljoen kunnen jullie lunchen, dineren of een kopje koffie drinken. En is het mooi weer? Op het terras geniet je van een borrel met bijzonder uitzicht over het Leekstermeer.

Wil je meer informatie over kamperen met een groep? Neem dan contact met ons op. Of boek direct.

Zoek en Boek