Paviljoen met terras aan het Leekstermeer

In ons sfeervolle paviljoen maakt onze chefkok de lekkerste gerechten voor je klaar, met verse en eerlijke ingrediënten. Geniet van een lunch, borrel of koffie met  gebak. Is het mooi weer? Plof dan neer op ons heerlijke terras aan het water.

Drinks & Bites
Dagkaart 2022
Cadeaubon
Werken in de horeca, bekijk onze openstaande vacatures

Van november tot en met februari zijn wij alle dagen dicht.

 

Afhaal

Wil je graag iets afhalen en meenemen? Dat kan ook. Bij de cafetaria naast het paviljoen kan je terecht voor: snacks, ijs en de borrelbox. Alle informatie hierover vindt je hier in onze webapp.

Geniet op het terras

Na een dag in de natuur, op het water of in de stad sluit je de dag perfect af op ons terras of in ons paviljoen. Geniet van een wijntje, terwijl je de zon langzaam onder ziet gaan. Lekker eten met het gezin? Zoek je een unieke locatie voor een zakelijk lunch? Ook dat kan in ons paviljoen.

Kwaliteitsproducten en heerlijke wijnen

Vanuit het sfeervol ingerichte paviljoen of ons terras kan je genieten van de vele kwaliteitsproducten, met liefde bereid door de chefkok. We schenken goede wijnen en bieren van Maallust uit Veenhuizen.

Voor jong en oud

Cnossen Leekstermeer is toegankelijk voor het hele gezin en ook je hond is van harte welkom! Tekenen, puzzelen of een spelletje met de kids. Ook is er een speeltuin op het vakantiepark en een speelvlot bij het terras aan het water. Even een zwemvest lenen mag altijd! Wel zo veilig.