Tarieven camperplaatsen.

Leuk als tussenstop, maar ook zeer geschikt voor een langere vakantie.

Verharde camperplaatsen

Zoek en Boek

– Camperplaats incl. 2 personen21,25
– Toeristenbelasting (vanaf 13 jaar)1,25
– Extra persoon, per nacht (2 jaar en ouder)5,75
– Hond, per nacht3,00

Op ons vakantiepark tref je twee verharde en vier onverharde camperplaatsen. Deze zijn voorzien van een eigen water- en elektra aansluiting (inclusief verbruik) en vuilwaterafvoer. Ook kun je vrij gebruik maken van WIFI, sanitaire voorzieningen en recreatie activiteiten in de vakantieperiodes. Aankomst vanaf 12.00 uur en vertrek voor 12.00 uur.

Camper quickstop

– Per camper incl. 2 personen10,25
– Toeristenbelasting, per persoon (vanaf 13 jaar)1,25

Tussenstop bij Cnossen Leekstermeer, waarbij de aankomst na 17.00 uur is en het vertrek voor 11.00 uur de volgende dag. De camper quickstop is op één van de parkeerplaatsen aan de Meerweg buiten de slagboom t.h.v. kampeerplaats 73 t/m 81 en is niet voorzien van een water en elektra aansluiting. Er geldt een maximum van één overnachting. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark.

Reguliere kampeerplaatsen

Op het vakantiepark bevinden zich 110 ruime, apart beboste kampeerplaatsen welke je veel privacy bieden. Het merendeel van deze kampeerplaatsen ligt direct aan het water. De meeste van deze plaatsen zijn bij gunstige omstandigheden prima geschikt zijn voor campers tot 3500 kg. Informeer bij de receptie naar de beste plekken.

Reguliere kampeerplaatsen.

Op onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.