Comfort chalets en Glamping tenten

Zoek je een accommodatie voor een vakantie of weekendje weg? Bij ons kun je overnachten aan het Leekstermeer in natuurgebied de Onlanden. We hebben 6 comfort chalets en 2 glamping tenten.

Zoek en Boek

Comfort chalets met prachtige ligging

Ben je op zoek naar een overnachting of vakantieverblijf in Noord Nederland, omgeving Groningen? Dan ben je bij Cnossen Leekstermeer aan het juiste adres! We hebben zes vakantiehuisjes. Deze vier-persoons Comfort Chalets hebben een prachtige ligging te midden van het vakantiepark en zijn luxe ingericht. Door de ruime opzet heb je de mogelijkheid om gratis een bijzettent op te zetten. Dit is ideaal als je met vijf of zes personen wilt overnachten, maar ook als jouw kinderen de leeftijd hebben bereikt waarop het leuk is om in een eigen tent slapen.

Overnacht in een Glamping tent

Meer op zoek naar het ultieme kampeergevoel? Kom dan overnachten in een ingerichte Glamping tent. Deze vijf persoons tenten staan op royale kampeerplaatsen met sanitaire voorzieningen op loopafstand. Overnachten aan het Leekstermeer, midden in natuurgebied de Onlanden! Genieten!