Comfort chalets en Glamping tenten

Zoek je een accommodatie voor een vakantie of weekendje weg? Bij ons kun je overnachten aan het Leekstermeer in natuurgebied de Onlanden. We hebben 6 comfort chalets en 2 glamping tenten.

Zoek en Boek

Comfort chalets met prachtige ligging

Ben je op zoek naar een overnachting of vakantieverblijf in Noord Nederland, omgeving Groningen? Dan ben je bij Cnossen Leekstermeer aan het juiste adres! We hebben zes vakantiehuisjes. Deze vier-persoons Comfort Chalets hebben een prachtige ligging te midden van het vakantiepark en zijn luxe ingericht. Door de ruime opzet heb je de mogelijkheid om gratis een bijzettent op te zetten. Dit is ideaal als je met vijf of zes personen wilt overnachten, maar ook als jouw kinderen de leeftijd hebben bereikt waarop het leuk is om in een eigen tent slapen.

Overnacht in een glampingtent

Op zoek naar het ultieme kampeergevoel? Kom dan overnachten in een ingerichte glamping tent. Deze 5-persoonstenten staan op royale kampeerplaatsen met sanitaire voorzieningen op loopafstand. Onze sfeervolle glamping tenten zijn ingericht met steigerhouten meubelen. In de slaapcabines bevindt zich één steigerhouten 2-persoonsbed, één 1-persoonsbed en een stapelbed. Na een dag op of aan het Leekstermeer plof je neer op de heerlijke loungeset die buiten op je privéterras staat. In de glamping tent vind je een keuken met een vier-pits gaskookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast en een ruime kast met servies. Water en elektra zijn op de plaats aanwezig. Op deze manier combineer je de natuurbeleving en de vrijheid van kamperen met luxe en comfort. Eén ding is zeker, een verblijf in onze unieke glamping tenten staat voor een onvergetelijke vakantie! Overnachten aan het Leekstermeer, midden in natuurgebied de Onlanden!