Begeleiding Water Adventure Camp.

Ook dit seizoen staat er weer een enthousiast team voor je klaar.

Jaarlijks begeleiden wij met een team van ervaren en gemotiveerde instructeurs vierdaagse watersportkampen in de maanden juli en augustus. Het team zal dit jaar bestaan uit Carlijn, Menthe, Pien en Stijn.

 

Carlijn.

Hoihoi! Mijn naam is Carlijn. Ik ben 17 jaar en zit na de zomer in vwo 6. Dit jaar ben ik voor het eerst WAC-begeleider en hier heb ik ontzettend veel zin in. Zelf ben ik vaak op WAC geweest en heb hier heel veel plezier mogen beleven. Ik hoop dat ik jullie dat plezier ook mag meegeven! Tot snel 🙂

Menthe.

Hoi!!! Ik ben Menthe, 21 jaar oud en ik studeer AD Sport in Groningen. Ik zeil al zolang ik mij kan herinneren en ik geef nu al zo’n 5 jaar zeillessen. Ik hou ontzettend van buiten zijn en te gekke avonturen beleven. Ik vind het super leuk om kampvuren te bouwen en gave activiteiten te bedenken. Ik heb héél veel zin in deze zomer! Tot dan!!!

Pien.

Hee, mijn naam is Pien. Ik ben 16 jaar en ga nu naar 5 vwo. Ik werk sinds dit jaar bij cnossen en in mijn vrije tijd zeil ik graag! Ik heb heel veel zin om dit jaar het WAC te mogen begeleiden en hoop dat ik jullie daar snel zie!

Stijn.

Hi! Mijn naam is Stijn en ik ben 20 jaar. Dit jaar ben ik gestopt met mijn studie en totdat ik begin aan de HBO Social Work heb ik mooi de tijd om jullie te begeleiden bij het WAC! Ik hou heel erg veel van zeilen en surfen, ik zal jullie voornamelijk windsurfles gaan geven. Naast watersport is muziek mijn passie. Ik zal daarom bij het kampvuur met de gitaar de muziek regelen! Ik heb er veel zin in, dus tot gauw!

 

Lijkt het jou leuk om deze zomer het team te versterken?
Bekijk vacatures.