Begeleiding Water Adventure Camp.

Ook dit seizoen staat er weer een enthousiast team voor u klaar.

Jaarlijks begeleiden wij met een team van ervaren en gemotiveerde instructeurs vierdaagse watersportkampen in de maanden juli en augustus. Het team zal dit jaar bestaan uit Marijn, Hidde, Lisabeth en Floor.

 

Marijn.

Hee watersporters, ik heet Marijn en ben 19 jaar. Komend schooljaar begin ik aan mijn studie PMT-BA in Zwolle. Zeilen en surfen doe ik zo ongeveer mijn hele leven al, dat zijn dan ook samen met roeien mijn grootste hobby’s. Ik ga dit jaar tijdens de WAC kampen weer zeil- en surfles aan jullie geven. Ik heb er heel erg veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot op het water!!

Hidde.

Hee, mijn naam is Hidde en ik ben 20 jaar. Ik ben bezig met het laatste jaar van mijn studie MBRT in Groningen. In mijn vrije tijd surf en zeil ik veel, en heb er dan ook heel veel zin in om deze zomer het WAC-kamp weer te mogen begeleiden. Tot snel!

Lisabeth.

Hoi allemaal! Mijn naam is Lisabeth. Ik zit in het laatste jaar van mijn middelbare school. Sinds vorige zomer werk ik bij Cnossen en ben ik begeleiding van het WAC. Zelf heb ik ook leren zeilen op een zeilkamp, en afgelopen jaar heb ik een reis van zes maanden gemaakt met een groot zeilschip. Ik heb heel veel zin om het water weer op te gaan, dus tot ziens op het WAC!

Floor.

Hey hoi, ik ben Floor, een enthousiaste en vrolijke watersporter die dit jaar weer met heel veel plezier het WAC gaat begeleiden. Ook in mijn studie ‘technische planologie’ denk ik graag na over water(problemen/mogelijkheden). Want, er is toch niks lekkerder dan buiten, met de wind door je haren, over het water heen vliegen?! Laten we dat dan ook vooral weer met zijn allen gaan doen deze zomer. Ik kan niet wachten!

 

Lijkt het jou leuk om deze zomer het team te versterken?
Bekijk vacatures.