Begeleiding Water Adventure Camp.

Ook dit seizoen staat er weer een enthousiast team voor je klaar.

Jaarlijks begeleiden wij met een team van ervaren en gemotiveerde instructeurs vierdaagse watersportkampen in de maanden juli en augustus. Het team zal dit jaar bestaan uit Carlijn, Floortje, Hidde, Lisabeth, Menthe, Pien en Stijn.

 

Carlijn.

Hoihoi! Mijn naam is Carlijn. Ik ben 17 jaar en zit na de zomer in vwo 6. Dit jaar ben ik voor het eerst WAC-begeleider en hier heb ik ontzettend veel zin in. Zelf ben ik vaak op WAC geweest en heb hier heel veel plezier mogen beleven. Ik hoop dat ik jullie dat plezier ook mag meegeven! Tot snel 🙂

Floortje.

Heee! Ik heet Floortje en ik ben 17 jaar. Op dit moment volg ik de opleiding fysiotherapie in Leiden. Dit is voor mij het eerste jaar als begeleiding van het WAC, super veel zin in! Sinds kleins af aan ben ik het liefst op of rondom het water te vinden. Tijdens een vakantie bij Cnossen heb ik leren windsurfen, daarna heb ik het fanatiek opgepakt bij de windsurfclub in Reeuwijk. Als je voor de eerste keer de wind goed in je zeil voelt, wil je alleen nog maar meer! Naast dat ik zelf graag surf vind ik het ook super leuk om windsurfles te geven. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!

Lisabeth.

Hallo! Ik ben Lisabeth en ik word deze zomer 18 jaar oud. Volgend schooljaar begin ik aan mijn studie geschiedenis. Toen ik 8 was stapte ik voor het eerst in een zeilbootje en sindsdien doe ik dat iedere zomer. Dit is het derde jaar dat ik begeleiding ben bij het WAC en ik heb er weer heel veel zin in! Samen met de andere WAC’ers gaan we er een fantastische zomer van maken! 🙂

Menthe.

Hoi!!! Ik ben Menthe, 20 jaar oud en ik studeer AD Sport in Groningen. Ik zeil al zolang ik mij kan herinneren en ik geef nu al zo’n 5 jaar zeillessen. Ik hou ontzettend van buiten zijn en te gekke avonturen beleven. Ik vind het super leuk om kampvuren te bouwen en gave activiteiten te bedenken. Ik heb héél veel zin in deze zomer! Tot dan!!!

Pien.

Hee, mijn naam is Pien. Ik ben 15 jaar en ga nu naar 4 vwo. Ik werk sinds dit jaar bij cnossen en in mijn vrije tijd zeil ik graag! Ik heb heel veel zin om dit jaar het WAC te mogen begeleiden en hoop dat ik jullie daar snel zie!

Stijn.

Hi! Mijn naam is Stijn en ik ben 19 jaar. Dit jaar ben ik gestopt met mijn studie en totdat ik begin aan de HBO Social Work heb ik mooi de tijd om jullie te begeleiden bij het WAC! Ik hou heel erg veel van zeilen en surfen, ik zal jullie voornamelijk windsurfles gaan geven. Naast watersport is muziek mijn passie. Ik zal daarom bij het kampvuur met de gitaar de muziek regelen! Ik heb er veel zin in, dus tot gauw!

 

Lijkt het jou leuk om deze zomer het team te versterken?
Bekijk vacatures.