Begeleiding Water Adventure Camp.

Ook dit seizoen staat er weer een enthousiast team voor je klaar.

Jaarlijks begeleiden wij met een team van ervaren en gemotiveerde instructeurs vierdaagse watersportkampen in de maanden juli en augustus. Het team zal dit jaar bestaan uit Ildi, Menthe, Meike, Stijn, Vera, Floor en Madelief.

 

Ildi.

Hey hoi! Ik ben Ildi. Ik ben 21 jaar en studeer fysiotherapie in Groningen. Ik vind bijna alle sporten interessant en in de zomer ben ik altijd in de zon te vinden. Na vorig jaar ben ik dit jaar opnieuw terug op het kamp om dat enthousiasme te delen. Hopelijk tot snel!

Menthe.

Hoi!!! Ik ben Menthe, 21 jaar oud en ik studeer AD Sport in Groningen. Ik zeil al zolang ik mij kan herinneren en ik geef nu al zo’n 5 jaar zeillessen. Ik hou ontzettend van buiten zijn en te gekke avonturen beleven. Ik vind het super leuk om kampvuren te bouwen en gave activiteiten te bedenken. Ik heb héél veel zin in deze zomer! Tot dan!!!

Meike.

Heehoi!! Ik ben Meike en ik ben 17 jaar oud. Ik ga na de zomer studeren in Groningen en ik werk sinds begin van deze zomer bij Cnossen. Ik vind het erg leuk om te zeilen en te sporten. Ik ga dit jaar een WAC begeleiden en heb hier super veel zin in! Ik hoop jullie ook, en tot deze zomer 🙂

Stijn.

Hallo allemaal! Mijn naam is Stijn en ik ben 21 jaar. Ik hou erg veel van zeilen, surfen en gezelligheid. Dit is het derde jaar dat ik ga helpen bij het WAC en ik heb er veel ontzettend zin in, want het is elke keer weer een feestje! Naast watersport is muziek mijn grote passie, dus we gaan lekker veel kampvuurtjes stoken samen en dan neem ik mijn gitaar mee. 🙂 Hopelijk zie ik jou deze zomer!

Vera.

Hoihoi,
Ik ben Vera, 20 jaar. Aankomende zomer een van jullie begeleiders bij het wac.
Ik ben studente voeding en diëtetiek. Daarnaast spreek ik vaak af met vrienden en sport ik veel! Hockey en windsurfen doe ik het meest. Ik zal tijdens het WAC dan ook met name windsurfles geven! Ik surf al sinds mijn 10e, de eerste keer windsurfen was voor mij ook op het WAC !
Daarna ben ik blijven surfen bij de surfclub SurfingYoungTalents. Ik had hier zoveel plezier in dat ik dit ook graag met anderen wil delen! Vandaar dat ik instructeur ben geworden. Ik hoop jullie net zo enthousiast te maken voor watersport!!! Tot op het WAC

Floor.

Hey! Ik ben Floor, studeer planologie en woon in Groningen, maar bovenal ook WAC-begeleider. Wat mij betreft wordt het een zomer vol met watersportplezier! ⛵️Lekker met z’n allen zeilen, surfen, suppen, kanoën en noem t maar op. Ík kijk uit naar de kampen en hoop jullie snel te zien aan het Leekstermeer.

Madelief.

Heee! Ik ben Madelief en ik ben 16 jaar. Ik woon in Groningen en zit daar ook op school. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets met vriendinnen te doen, te hockeyen of iets met water te doen. Ik zeil al sinds ik 10 ben en ben sinds twee jaar ook begonnen met windsurfen. Dit is mijn derde jaar dat ik ga werken op Cnossen en de eerste keer dat ik het WAC ga begeleiden. Hopelijk tot in de zomer :))

Mirle.

Hi mijn naam is Mirle en ben 19 jaar. Dit wordt het 2de jaar dat ik WAC ga doen en kijk er naar uit! Naast WAC werk ik bij Cnossen ook in de Zeilschool en de Bediening. Daarnaast ben in Hockey Trainer en studeer ik in Groningen

Lijkt het jou leuk om deze zomer het team te versterken?
Bekijk vacatures.