Begeleiding Water Adventure Camp.

Ook dit seizoen staat er weer een enthousiast team voor u klaar.

Jaarlijks begeleiden wij met een team van ervaren en gemotiveerde instructeurs vierdaagse watersportkampen in de maanden Juli en Augustus. Het team zal dit jaar bestaan uit Maja, Ocid, Marijn en Hidde.

Marijn.

Hee watersporters, ik heet Marijn en ik ben 18 jaar. Ik begin aan mijn laatste jaar vwo. Ik zeil en surf zo ongeveer mijn hele leven al, dat zijn dan ook samen met roeien mijn grootste hobby’s. Ik ga dit jaar weer tijdens de WAC kampen jullie zeil en surf les geven. Ik heb er heel erg veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot op het water!!

Hidde.

Hee, mijn naam is Hidde en ik ben 19 jaar. Ik ben bezig met het tweede jaar van mijn studie MBRT in Groningen. In mijn vrije tijd surf en zeil ik veel, en heb er dan ook heel veel zin in om deze zomer het WAC-kamp weer te mogen begeleiden. Tot snel!

Maja.

Ik ben Maja Keukenschrijver en ik ben 17 jaar oud. Ik volg de opleiding Middenkader Engineering Mechatronica BOL4 aan het ROC van Twente in Hengelo. Mijn hobby’s zijn schaatsen, skeeleren, windsurfen en zeilen. Ik geef schaats- en skeelertraining aan alle leeftijden maar vooral de jeugd.
Daarnaast zeil ik ook veel, zelf hebben wij twee sunfishen, een spanker en een zeiljacht van 9 meter.
Afgelopen zomer heb ik zeillessen verzorgd op een andere camping en nu kom ik naar jullie!

 

Lijkt het jou leuk om deze zomer het team te versterken?
Bekijk vacatures.