Begeleiding Water Adventure Camp.

Ook dit seizoen staat er weer een enthousiast team voor u klaar.

Jaarlijks begeleiden wij met een team van ervaren en gemotiveerde instructeurs vierdaagse watersportkampen in de maanden Juli en Augustus. Het team zal dit jaar bestaan uit Marijn, Hidde, Ocid, Floor en Lisabeth.

 

Marijn.

Hee watersporters, ik heet Marijn en ben 18 jaar. Komend schooljaar begin ik aan mijn laatste jaar vwo. Zeilen en surfen doe ik zo ongeveer mijn hele leven al, dat zijn dan ook samen met roeien mijn grootste hobby’s. Ik ga dit jaar tijdens de WAC kampen weer zeil- en surfles aan jullie geven. Ik heb er heel erg veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot op het water!!

Hidde.

Hee, mijn naam is Hidde en ik ben 19 jaar. Ik ben bezig met het derde jaar van mijn studie MBRT in Groningen. In mijn vrije tijd surf en zeil ik veel, en heb er dan ook heel veel zin in om deze zomer het WAC-kamp weer te mogen begeleiden. Tot snel!

Ocid.

Heyhoi, ik ben Ocid en leef al 20 jaar. Komend jaar begin ik met mijn 2e jaar technische natuurkunde aan de universiteit van Enschede. Naast studie sport ik vrij veel; hockey, klimmen en windsurfen. Ik geef dan jullie ook de windsurfles tijdens heb WAC-kamp. Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben, want dan wordt het zeker een fantastisch kamp. See you soon!

Lisabeth.

Hoi allemaal! Mijn naam is Lisabeth. Dit is het eerste jaar dat ik ga meedoen bij het begeleiden van het WAC. Zelf heb ik ook leren zeilen bij een zeilkamp, en dat vond ik altijd zó leuk dat ik nu zelfs volgend schooljaar een zeilreis van 6 maanden ga maken om het nog veel beter te leren. Tot ziens op het WAC!

 

Lijkt het jou leuk om deze zomer het team te versterken?
Bekijk vacatures.