Een onvergetelijk en spetterend kinderfeestje

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat ben jij!

Voor kids tussen de acht en veertien jaar hebben we de leukste kinderfeestjes. Een onvergetelijke dag, boordevol met avontuur en actie gegarandeerd. Kom watersporten op het Leekstermeer!

Woensdag, vrijdag en zaterdag

Een kinderfeestje is al mogelijk vanaf 5 kinderen en kan je boeken op woensdag, vrijdag en zaterdag. We vragen om minimaal één begeleider per vijf kinderen mee te nemen. Daarnaast is het in verband met veiligheid tijdens het watersporten een must dat alle kinderen een zwemdiploma hebben. En ook niet onbelangrijk; neem een handdoek en droge kleding mee!

Dagindeling.

  • Twee uur zelfstandig varen in kano’s en / of roeiboten.
  • Voor de begeleiding stellen wij een fluisterboot beschikbaar.
  • Na afloop ontvangt iedereen patat, ranja en een watersport certificaat.

Prijs, per persoon: €14,50 (kinderen en begeleiders)
Exclusief eventuele begeleiding vanuit Cnossen op het water á €32,50 per uur.

Wil je het eten uitbreiden met een snack (frikandel, kroket, kaassoufflé, kipcorn)? Dat kan voor €2,25 per persoon. Waterijsje erbij? Dat kan al voor €1,00 per persoon.

Wil je SUP-pen in plaats van kanoën, dat kan voor een meerprijs van € 8,- per board, inclusief gebruik wetsuit. Waterschoenen zijn hierbij verplicht, en gratis verkrijgbaar via de receptie.

Blijven jullie ook slapen?

Wil je echt een bijzondere ervaring? Blijf dan bij ons slapen. Je kampeert op GroepsNatuurKampeerterrein de Jarden. Dit kampeerterrein ligt midden in de natuur. Je kunt vrij gebruikmaken van warm water, elektra en sanitaire voorzieningen. Ook is een kampvuurplaats aanwezig waar elke avond een kampvuur gestookt mag worden. Super gezellig!

– Prijs per persoon, per nacht€10,25
– Toeristenbelasting (vanaf 13 jaar), per persoon per nacht€1,25
– Vertrek na 12.00 uur, per persoon€3,00
– 8-persoons Groepstent, excl. slaapmatvanaf €85,00