Borrel arrangement bij Cnossen Leekstermeer

Het borrel arrangement is de perfecte combinatie van actie en ontspanning. Lekker actief op het water, keuze uit verschillende watersporten. Vervolgens bijkomen, napraten en genieten van een compleet verzorgde borrel met heerlijke hapjes en drankjes. Klinkt goed toch?

Borrelen met warme en koude hapjes

Onze chef-kok en zijn team maken de lekkerste hapjes voor jullie, zowel warm als koud. Heb je specifieke wensen of allergieën? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee. Ook schenken we goede wijnen en lokale bieren van Maallust uit Veenhuizen. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten in ons sfeervolle paviljoen of op het terras, als je geluk hebt. Hier heb je fantastisch uitzicht over onze haven en het meer.

4 tot 60 personen

Het borrel arrangement is geschikt voor gezelschappen van 4 tot maximaal 60 personen. Om het je gemakkelijk te maken, bieden we een standaard arrangement. Deze vind je hieronder.

Combinatie met watersport

Je kunt verschillende watersporten uitproberen, denk aan surfen, zeilen, suppen of maak een mooie vaartocht. Is het je eerste keer op het water? Geen probleem. Onze medewerkers begeleiden je vanaf de kant.

Standaard borrel arrangement

13:00 uur: Ontvangst met koffie of thee en gesorteerd gebak, uitleg over de watersportactiviteit.
13:30 uur: Twee uur gecombineerd watersporten.
15:30 uur: Twee uur borrelen met koude en warme borrelhapjes.
17:30 uur: Koffie of thee na

Zelf een arrangement samenstellen?

Heb je andere wensen? Bijvoorbeeld een extra activiteit of juist minder actie en meer borreltijd? Geen probleem. Laat ons weten wat je zoekt en wij denken graag met je mee. Alles is mogelijk.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een groepsarrangement.