Lunch arrangement aan het Leekstermeer

Zoek je een unieke, goed verzorgde locatie voor een zakelijk bijeenkomst of vergadering? Heb je een gezellige middag met vrienden of familie op de planning? Dan is een lunch arrangement in ons paviljoen de ideale oplossing. Jij hoeft je nergens druk om te maken, wij regelen alles voor je.

Lekker lunchen aan het water

In ons sfeervolle paviljoen maakt onze chefkok de lekkerste lunch voor jullie klaar. Met verse, eerlijke ingrediënten en helemaal passend bij jouw wensen. Is het mooi weer? Dan kan je plaats nemen op het terras aan het water.

4 tot 60 personen

Grote groep of intiem gezelschap, het maakt niet uit. Het lunch arrangement is geschikt voor gezelschappen van 4 tot maximaal 60 personen. Om het je gemakkelijk te maken, bieden we een standaard lunch arrangement. Deze vind je hieronder.

Combinatie met watersport

Het is mogelijk om watersport terug te laten komen in het arrangement. Je kunt verschillende watersporten uitproberen, denk aan surfen, zeilen, suppen of maak een mooie vaartocht. Is het je eerste keer op het water? Geen probleem. Onze medewerkers begeleiden je vanaf de kant.

Standaard lunch arrangement

11:00 uur: Ontvangst met koffie of thee en gesorteerd gebak, uitleg over de watersportactiviteit
11.30 uur: Borreluurtje
12.30 uur: keuze van de dagkaart.
14.00 uur: Twee uur gecombineerd watersporten.
16:00 uur: Koffie of thee na.

Zelf een arrangement samenstellen?

Hou je liever zelf een vinger in de pap of heb je specifieke wensen? Geen probleem. Laat ons weten wat je zoekt en wij denken graag met je mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw groepsarrangement.