Diner arrangement aan het water

Niets zo gezellig als lekker dineren en borrelen met vrienden of familie, toch? Zoek je een unieke locatie en wil je volledig ontzorgd worden? Kies dan voor ons uitgebreide diner arrangement. Dit arrangement is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Kwaliteitsproducten en heerlijke wijnen

Onze chef-kok en zijn team maken de lekkerste gerechten klaar en gebruiken alleen kwaliteitsproducten. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee. Ook schenken we goede wijnen en lokale bieren van Maallust uit Veenhuizen.

Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten in ons sfeervolle paviljoen of op het terras, als je geluk hebt. Hier heb je fantastisch uitzicht over onze haven en het meer.

4 tot 60 personen

Het diner arrangement is geschikt voor gezelschappen van 4 tot maximaal 60 personen. Om het je gemakkelijk te maken, bieden we een standaard arrangement. Deze vind je hieronder.

Combinatie met watersport

Je kunt verschillende watersporten uitproberen, denk aan surfen, zeilen, suppen of maak een mooie vaartocht. Is het je eerste keer op het water? Geen probleem. Onze medewerkers begeleiden je vanaf de kant.

Standaard diner arrangement

14:30 uur: Ontvangst met koffie of thee, uitleg over de watersportactiviteit
15.00 uur: Twee uur gecombineerd watersporten.
17:00 uur: Borreluurtje met een borrelplank
18:00 uur: Eigen keuze van de dagkaart
21:00 uur: Koffie of thee na

Zelf een arrangement samenstellen?

Sluit bovenstaand arrangement niet helemaal aan? Geen probleem. Laat ons weten wat je zoekt en wij denken graag met je mee. Alles is mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een groepsarrangement.