Bruiloft en trouwerij

Hoe romantisch is het om te trouwen aan het water?! Jij kiest wat bij jou past; ga je voor een kleinschalige borrel? Of een uitgebreide feestavond? Jij bepaalt, het is tenslotte jullie grote dag!

Bruiloft bij Cnossen Leekstermeer 

Op onze locatie, met superromantisch uitzicht over het Leekstermeer, kan je je huwelijk laten voltrekken. Dit kan je aanvragen bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Noordenveld. En oja, vergeet niet in het huwelijksbootje te stappen en de zonsondergang tegemoet te varen.

Borrel, ceremonie en feestavond

Van alleen een borrel, tot een uitgebreide feestavond, tot maximaal 175 personen… alles is mogelijk. En vieren jullie de gehele bruiloft met ceremonie, diner en het feest bij ons, dan is het paviljoen met terras, gedurende de hele dag voor jullie. Vraag naar de voorwaarden.

Bruidstaart

Wij delen graag onze goede ervaring met Taartengoed.Je vindt dit bedrijf in Leek en is opgericht door Karin Camphuizen. Ze maakt de mooiste bruidstaarten vanaf tien personen.

Meer informatie? In de blokken hierboven vind je alles omtrent jullie bruiloft. En heb je vragen? Neem dan contact met ons op.