Recreatieve voorzieningen.

Cnossen Leekstermeer heeft de ideale ligging om heerlijk te struinen door het riet en te springen over kleine slootjes. De camping en het GroepsNatuurKampeerterrein zijn gelegen tussen bossages, weilanden en struinpaadjes. Hutten bouwen, bomen klimmen, ravotten en lekker met handen en voeten in het water!

Overdekte shelter.

Op het GroepsNatuurKampeerterrein een prachtige steigerhouten Shelter, die zitruimte biedt voor zo’n zestig personen. De ideale plek om sfeervol te genieten van jouw ontbijt of een spel te spelen. Deze overdekte zitplaats waar je lekker beschut kunt genieten van de prachtige natuur van Drenthe is vrij toegankelijk voor alle gasten van GroepsNatuurKampeerterrein de Jarden. We verwachten van onze gasten dat deze na gebruik weer netjes achtergelaten wordt.

Recreatieruimte.

Aan de havenkant van het paviljoen ligt de recreatieruimte. Deze ruimte is geopend van 08:00 tot 23:00 uur en vrij toegankelijk voor al onze campinggasten. De tafel biedt plaats voor spelletjes en vanaf de bank kun je televisie of een film kijken. Ook staat er een tafeltennistafel en kun je er terecht voor een potje tafelvoetbal. Balletjes en batjes zijn te leen bij de receptie.

Speeltuin.

Te midden van de camping, naast het toiletgebouw bevind zich de speeltuin. Hier staat een compleet nieuw klim en klauter toestel. Ook kan je er lekker schommelen en in het zand spelen!

Zwemstrand.

Het ondiepe Leekstermeer is een ideale plek voor een frisse duik. Voor de jongsten is er een klein zwemstrand, met daarnaast een grasveld. Hiervandaan kunt je als ouder uw kind goed in de gaten houden. Zwemvesten zijn te huur bij de receptie. Ook oudere kinderen halen hun hart op bij het Leekstermeer. Er is een evenwichtsbalk en zwemvlot. Wij raden aan waterschoenen te dragen tijdens het zwemmen.

Kampvuur.

Er is natuurlijk niets leuker dan zelf een vuurtje mogen stoken tijdens de vakantie. Hier is zeker aan gedacht en daarom mag er iedere avond een kampvuur worden gemaakt op de daarvoor bestemde kampvuurplaats. Deze is gelegen aan de achterkant van de camping.

Beachvolleybal.

Tussen het kampeerterrein en het GroepsNatuurKampeerterrein vind je het beachvolleybalveld. Een ruim volleybalveld bedekt met wit zand en een net op officiële hoogte bied je volop speelplezier. Het lenen van een volleybal is mogelijk bij de receptie.

Bekijk het recreatieprogramma.