Receptie.

De receptie van Cnossen Leekstermeer bevindt zich in het paviljoen. Gasten kunnen zich hier melden voor vragen. Bij de receptie is het Cnossen magazine verkrijgbaar en tevens zijn er folders, ansichtkaarten, wandel- en fietsroutes en overige toeristische informatie verkrijgbaar.

EHBO en noodgevallen.

Bij de receptie kun je terecht voor eerste hulp bij ongelukken. Hier ligt ook een AED. In geval van nood en bij calamiteiten willen wij je verzoeken direct een melding te maken bij de receptie. Wij zijn dag en nacht bereikbaar via het telefoonnummer 0594-512073. Tevens kun je ook terecht bij de beheerderswoning op Meerweg 13, gelegen naast de receptie.

WIFI.

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer over glasvezel. Hierdoor is de camping voorzien van een snelle internetverbinding op het gehele terrein. Zowel daggasten als campinggasten kunnen gebruik maken van deze gratis internetverbinding.

Parkeren.

Per kampeerplaats of chalet mag er één auto mee het terrein op. Je auto mag op je kampeerplaats staan. Bewoners van de chalets kunnen hun auto op de centrale parkeerplaats bij de chalets parkeren. Overige auto’s kunnen op het parkeerterrein langs de Meerweg geparkeerd worden. GroepsNatuurKampeerterrein ‘de Jarden’ is autovrij.

Campinggas.

Butaan- en propaanflessen (blauwe en grijze gasflessen) zijn verkrijgbaar via de receptie. Je kunt er een gasfles kopen of omruilen. Lege gasflessen inleveren is niet mogelijk.

Verloopstekkers.

Het is mogelijk om verloopstekkers te kopen bij de receptie voor 10,00. Wil je hem niet kopen dan kun je hem ook lenen (borg 10,00).

Koelelementen.

Koelelementen kunnen tegen borg (2,50 p.s.) bij ons geleend worden en deze kunnen tussentijds ook omgeruild worden. Het is niet mogelijk om eigen koelelementen bij ons in te laten vriezen.

Milieustraat.

De milieustraat bevindt zich bij de ingang van het kampeerterrein. Wij verzoeken je zoveel mogelijk gebruik te maken van deze milieustraat. De vuilnis wordt hier in de onderstaande categorieën GESCHEIDEN ingezameld. Alleen afval wat geproduceerd is op de camping kun je storten in de milieustraat. Grofvuil (zoals koelkasten, surfplanken, tuinstoelen e.d.) moet je zelf wegbrengen naar de stort.

  • PMD.
  • Glas.
  • Papier en karton.
  • Takken en ongeverfd houd.
  • Groente,- fruit,- en tuinafval.
  • Puin.
  • Metalen.
  • Klein chemisch afval.
  • Rest afval.