Lunchkaart

* Deze gerechten zijn of kunnen ook vegetarisch.

Soepen

Romige mosterdsoep – Spekjes *5,60
Soep van de dag6,40

Salades

De salades worden geserveerd met breekbrood

Runderborst – Courgette – Chimichurri14,60
Tonijnkroket – Kappertjes – Gekookt ei – Remouladesaus15,40
Vegan – Kikkererwten – Pompoen – Courgette – Noten – Hummus *14,80

Wit en bruin brood

De broodjes worden belegd met tomaat, komkommer en ui

Kippendij – Tandoori8,30
2 kroketten – Mosterd8,40
Gezond – Kaas – Ham – Gekookt ei *8,20
Tonijnkroket – Remouladesaus8,20
Vegan – Courgette – Hummus – Noten *8,10
Caprese – Mozarella – Tomaat – Pesto *8,60

Tosti / Uitsmijter (Wit of bruin brood) 

Tosti ham en / of kaas *5,80
Uitsmijter ham en / of kaas *9,20

Saté

Kippendijen saté – Pindasaus – Brood of friet – Salade12,60

Borrelhapjes

Bitterballen – Mosterd (6 stuks)4,40
Tonijnkroketjes – Remouladesaus (6 stuks)6,60
Nachos – Tomaat – Crème fraîche – Kaas6,80
Breekbrood – Notentapenade – Hummus (vegan)5,80
Breekbrood – Olijfolie – Zeezout – Knoflookolijven6,60
Breekbrood – Olijfolie – Zeezout4,40

Borrelplank

De borrelplank wordt geserveerd met breekbrood – olijfolie – zeezout – noten

Oude kaas – Jonge kaas – Fuet – Spinata – Bitterballen – Tonijnkroketjes12,20
Oude kaas – Jonge kaas9,20
Fuet – Spinata9,20

Gebak

Appelgebak3,20
Appelgebak met slagroom3,50
Bavarois van de dag3,50

IJs

Klassieke sorbet7,00
Dame blanche7,00
Coupe Malaga (boerenjongens)7,40
Coupe aardbeien (seizoensafhankelijk)7,60