Dinerkaart

Omdat wij altijd bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe uitdagende gerechten, werken wij met een kleine maar steeds wisselende kaart. Wij koken met de seizoenen mee en gebruiken daarbij dagverse producten. Heeft u allergenen of speciale dieetwensen, laat het aan ons weten.

Soepen

6,00
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes *
Aspergesoep met tuinkruiden *

Voorgerechten

9,00
Eendenham met bospeen en een saus van kerrieyoghurt
Poonfilet met doperwten mousseline, sinaasappelvinaigrette en een salade van asperge, tuinboon en appel
Bruscetta van courgette met hummus en tapenade van noten en portobello *

Maaltijdsalades

De salade wordt geserveerd met friet.

16,00
Runderbiefstuk met een saus van chimichurri op diverse slasoorten met courgette
Huisgemaakte tonijnkroketjes op diverse slasoorten met kappertjes, gekookt ei en remouladesaus
Geroosterde groenten op diverse slasoorten met kikkererwten, noten en hummus *

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een portie friet
Supplement salade 2,50

20,00
Diamanthaas met seizoensgroenten, Roseval aardappel en pepersaus
Varkenslende met zoete aardappel, maiskolf en een lak van kriekbier
Biefstuk en stoof van lam met asperge, Charlotte aardappel en lamsjus
Kabeljauw met asperge, Charlotte aardappel en beure noisette
Quiche met spinazie, feta en tomatenchutney

Desserts

7,00
Gegrilde ananas met hangop, karamel en sorbet van mango
Eton Mess met aardbeien, rood fruit coulis en merenque
Dame Blanche met vanille ijs, chocolade saus en slagroom
Klassieke sorbet met vers fruit, sorbet van mango, famboos & limoen en slagroom
Coupe Malaga met gemengde noten, rum-rozijnen ijs en slagroom7,40
Coupe aardbeien met verse aardbeien, vanille ijs en slagoom7,60