Dinerkaart

Omdat wij altijd bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe uitdagende gerechten, werken wij met een kleine maar steeds wisselende kaart. Wij koken met de seizoenen mee en gebruiken daarbij dagverse producten. Heeft u allergenen of speciale dieetwensen, laat het aan ons weten.

Onze hoofdgerechten worden opgemaakt met groenten en geserveerd met friet.

Soepen

6,00
Mosterdsoep – Spekjes *
Champignonsoep  – Tuinkruiden *

Voorgerechten

9,00
Eend – Brioche – Komkommer – Hoisin
Makreel – Gamba – Tonijn
Ravioli – Ricotta – Spinazie – Pijnboompitten *

Maaltijdsalades

De salade wordt geserveerd met friet.

16,00
Runderborst – Courgette – Chimichurri
Tonijnkroket – Kappertjes – Gekookt ei – Remouladesaus
Vegan – Kikkererwten – Pompoen – Courgette – Noten – Hummus *

Hoofdgerechten 

20,00
Runderbavette – Aardappelpuree – Boeuf bourguignon
Varkenshaas – Pommes Dauphine – Stroganoffsaus
Parelhoen – Risotto – Rozemarijnjus
Koolvis – Aardappelpuree – Witte wijn saus
Pasteitje – Linzen – Oude kaas – Portobello *

Desserts

7,00
Dessert du Chef