Dinerkaart

Omdat wij altijd bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe uitdagende gerechten, werken wij met een kleine maar steeds wisselende kaart. Wij koken met de seizoenen mee en gebruiken daarbij dagverse producten. Heeft u allergenen of speciale dieetwensen, laat het aan ons weten.

 

VOORGERECHTEN

Zalmtartaar met limoenmayonaise, tuinkruiden, appel en venkel 10,75

Falafel met yoghurt en zoetzure bietjes* 8,75

Rouleaux van kippendijen met bacon, pesto calabrese en gepofte tomaat 10,5

Macaron van geitenkaas, frambozenbiencrème en zoetzure bietjes 10,5

Meloen salade met rauwe ham en Aziatische dressing 9,75

 

SOEP

Mosterdsoep* 6,1

uitgebakken spekjes

Gele currysoep* 6,1

met kip, noedels, taugé en bosui

 

MAALTIJDSALADE

Ribeye met Koreaanse dressing 18,5

Vis van de dag met pesto calabrese 18,5

Falafel met yoghurtdressing en zoetzure bietjes* 15,5

 

HOOFDGERECHTEN

Entrecote met kruidenjus, venkelrisotto en seizoensgroenten 22,5

Aziatisch bereide eendenbout met noedels en roerbakgroenten 19

Vis van de dag met waterkerspesto en venkelrisotto 21

Langzaam gegaarde buikspek met kruidenjus, zoete aardappel en zilveruitjes 20,5

Risolles met vulling van paddenstoelen & linzen en seizoensgroenten* 18,5

 

Plates

Varkenshaassaté 16.50

Broodje hamburger 15,75

 

DESSERT 7,00

Cheesecake triffle met citroencake, limoncello, mascarpone en crumble 7,8

Tonkabonen crème brûlée met vanille ijs en crumble 7,8

Eton mess met aardbeien, mascarponecrème en merengue (seizoensgebonden) 7,4

Huisgemaakte bonbons 4 stuks 4,75

 

Dame blanche, vanille ijs met chocoladesaus en slagroom 7

Malaga, boerenjongens ijs met noten en slagroom 7,4

Sorbet, sorbetijs met vers fruit, rood fruit coulis en slagroom 7,4

Aardbeien, vanille ijs, rood fruit coulis en slagroom (seizoensgebonden) 7,4