Dinerkaart

Omdat wij altijd bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe uitdagende gerechten, werken wij met een kleine maar steeds wisselende kaart. Wij koken met de seizoenen mee en gebruiken daarbij dagverse producten. Heeft u allergenen of speciale dieetwensen, laat het aan ons weten.

 

 

SOEP

6,00

Mosterdsoep*

uitgebakken spekjes

Franse uiensoep*

crostine | gruyère  kaas

Voorgerechten

9,00

Carpaccio

parmezaan | pijnboompitten | olijfolie

Gemarineerde zalm

papadum | gemarineerde venkel | citroenmayonaise

Rouleau van tuinkruidenflensje*

geitenkaascrème | rauwkost | pompoenchutney

Salade

De salade wordt geserveerd met friet.

16,00

Runderbiefstuk

chimichurri | diverse slasoorten | courgette

Tonijnkroket

huisgemaakte tonijnkroketjes | diverse slasoorten | kappertjes | gekookt ei | remouladesaus

Geroosterde groenten (Vegan) *

diverse slasoorten | kikkererwten | noten | hummus

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een portie friet
Supplement salade 2,50

20,00

Diamanthaas

sukade | roerbakgroenten | aardappelpuree | sjalotten jus

Vis van de dag

tagliatelle | ovengroente | gremolata

Varkenskophaas

verse pasta | parmaham | saliejus

Eendenborst

roerbakgroenten | aardappelpuree | mangosalsa

Halloumi

spinazierisotto | groene asperge | bimi

Desserts

7,00

Panna cotta

citrus | chocolade mousse (tip van de chef!)

Eton Mess

aardbeien | rood fruit coulis | merenque

Dame Blanche

vanille ijs | chocolade saus | slagroom

Klassieke sorbet

vers fruit | sorbet van mango, framboos & limoen | slagroom

Coupe Malaga

7,40
gemengde noten | rum-rozijnen ijs | slagroom

Coupe Aardbei

7,60
verse aardbeien | vanille ijs | slagoom