Restaurant met terras aan het Leekstermeer

In ons sfeervolle restaurant maakt onze chefkok de lekkerste gerechten voor je klaar, met verse en eerlijke ingrediënten. Geniet van een diner, lunch, borrel of koffie met huisgemaakt gebak. Is het mooi weer? Plof dan neer op ons heerlijke terras aan het water.

Elke maandag, dinsdag en woensdag zijn wij gesloten. Van donderdag t/m zondag zijn wij van 10:00 t/m 18:00 uur geopend.

Op oud- en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Menukaart

 

Afhaal

Wil je graag iets afhalen en meenemen? Dat kan ook. Bij de cafetaria naast het restaurant kan je terecht voor: broodjes, plates, snacks, ijs, ontbijtboxen, borreltassen en de Onlanden picknickbox. Alle informatie hierover vindt je hier in onze wabapp.

Geniet op het terras

Na een dag in de natuur, op het water of in de stad sluit je de dag perfect af op ons terras of in ons à la carte restaurant. Geniet van een wijntje, terwijl je de zon langzaam onder ziet gaan. Lekker dineren met het gezin? Zoek je een unieke locatie voor een zakelijk lunch? Ook dat kan in ons restaurant. We hebben huisgemaakte bonbons voor na het diner, bij de koffie of gewoon… zomaar. Te lekker om te laten staan!

Kwaliteitsproducten en heerlijke wijnen

Vanuit het sfeervol ingerichte restaurant of ons terras kan je genieten van de vele kwaliteitsproducten, met liefde bereid door de chefkok. We schenken goede wijnen en bieren van Maallust uit Veenhuizen. Ook bijzonder: ons dakterras met panoramisch uitzicht over de jachthaven en het Leekstermeer.

Voor jong en oud

Cnossen Leekstermeer is toegankelijk voor het hele gezin en ook je hond is van harte welkom! Tekenen, puzzelen of een spelletje met de kids. Ook is er een speeltuin op het vakantiepark en een speelvlot bij het terras aan het water. Even een zwemvest lenen mag altijd! Wel zo veilig.

Werken in de horeca, bekijk onze openstaande vacatures

Cadeaubon